Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 15g4.2kcal0.2g0.6g0g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku, tuore5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Päärynä kuorittu 14g6.1kcal0g1.1g0g0.5g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki5g4kcal0.6g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g33kcal1.6g4.2g0.4g1.8g
Valittu annoskoko45g17kcal0.8g2.1g0.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g8kcal0.4g1.1g0.1g0.5g
Arvot/100g100g37kcal1.8g4.7g0.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714