Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,38.8g5.7kcal1g0.4g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit7g1.5kcal0.2g0.1g0g0.2g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g7g13kcal1.6g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g201kcal8.2g8.2g14.8g0.8g
Valittu annoskoko45g100kcal4.1g4.1g7.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g50kcal2.1g2.1g3.7g0.2g
Arvot/100g100g224kcal9.1g9.1g16.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245