Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow6.6g4.6kcal1.1g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g3.3g6.6kcal0.7g0g0.4g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g4.4g7.4kcal0.3g0.2g0.6g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g8.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g43kcal4.4g1.2g2g0.8g
Valittu annoskoko45g22kcal2.2g0.6g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g11kcal1.1g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g48kcal4.9g1.3g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652