Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu19g30kcal5.2g0g1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa7.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Ranskankerma Valio7.8g22kcal0.2g0.3g2.2g0g
Sinappi 0.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g2g7.6kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g129kcal12.2g1.8g7.8g0.4g
Valittu annoskoko45g65kcal6.1g0.9g3.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g32kcal3.1g0.5g2g0.1g
Arvot/100g100g143kcal13.5g2g8.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412