Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g4.7g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)7g13kcal1.3g0g0.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g5.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kurkku 2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.9g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g78kcal4.6g3g5g0.6g
Valittu annoskoko45g39kcal2.3g1.5g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g20kcal1.2g0.8g1.3g0.2g
Arvot/100g100g87kcal5.1g3.3g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308