Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g6.3g16kcal0.9g0.2g1.3g0g
Välipalakeksi, digestive 5.6g24kcal0.4g3.3g1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g307kcal4.2g30.4g18.6g0.4g
Valittu annoskoko45g154kcal2.1g15.2g9.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g77kcal1.1g7.6g4.7g0.1g
Arvot/100g100g340kcal4.6g33.6g20.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912