Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)5g18kcal0.6g3.5g0.1g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)10g16kcal2.5g0.1g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g15g6kcal0.3g1.2g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 2.5g3.8kcal0.2g0.1g0.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%10g12kcal0.3g0.5g1g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper1.7g5.1kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g122kcal8.8g10.8g5g0.2g
Valittu annoskoko45g61kcal4.4g5.4g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g31kcal2.2g2.7g1.3g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.7g11.9g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961