Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g22g37kcal4.2g0g2.2g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g11g8.8kcal0.3g0.4g0.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g3.1g8.9kcal0.2g1.4g0.2g0.3g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3.3g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow5.5g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g129kcal10.8g5.2g6.8g1g
Valittu annoskoko45g65kcal5.4g2.6g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g32kcal2.7g1.3g1.7g0.3g
Arvot/100g100g142kcal11.9g5.7g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148557