Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa14g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Paprika punainen 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g12g4.1kcal0.2g0.8g0g0.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g10g10kcal0.7g1.5g0.1g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g2.3g10kcal0.6g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g60kcal3.2g6.2g2.4g1g
Valittu annoskoko45g30kcal1.6g3.1g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal0.8g1.6g0.6g0.3g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.9g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193