Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 8.6g5.6kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porkkana 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%5.6g10kcal0.6g0.4g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g34kcal1.4g3.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko45g17kcal0.7g1.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g8kcal0.4g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.5g3.8g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849