Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 20g4.7kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Pekoni, paistettu 6.6g34kcal1.1g0g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g5.9g19kcal1.5g0g1.5g0.1g
Maito, Kevyt7.8g3.6kcal0.3g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g139kcal7.8g1.6g11.4g1.2g
Valittu annoskoko45g70kcal3.9g0.8g5.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g35kcal2g0.4g2.9g0.3g
Arvot/100g100g154kcal8.6g1.8g12.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018