Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g8.2g1.1kcal0.2g0g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Oliivi kivetön musta rainbow1.3g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Arla Apetina Feta 3%5.5g6kcal1g0.1g0.2g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton13g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)10g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g79kcal6g4.4g4g0.6g
Valittu annoskoko45g40kcal3g2.2g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g20kcal1.5g1.1g1g0.2g
Arvot/100g100g87kcal6.6g4.8g4.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=12248