Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino6g21kcal1.4g3.2g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 7.5g11kcal1.1g1.3g0.1g0.3g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g9g10kcal0.3g0.3g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 6.5g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Raejuusto, Milbona, Lidl7.5g6.7kcal1.2g0.2g0.1g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.6g4.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g133kcal9.4g12.8g4.8g2g
Valittu annoskoko45g67kcal4.7g6.4g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna23g33kcal2.4g3.2g1.2g0.5g
Arvot/100g100g147kcal10.4g14.1g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347