Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g12g3.5kcal0.1g0.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g4.7g8kcal0.1g0.3g0.7g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g4.7g8.4kcal0.1g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g59kcal0.8g4.2g4g0.2g
Valittu annoskoko45g29kcal0.4g2.1g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal0.2g1.1g1g0.1g
Arvot/100g100g65kcal0.9g4.6g4.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430