Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 9g34kcal0.8g7.3g0.1g0.2g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen9g12kcal1.6g0.2g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g98kcal4.8g15.8g2.2g0.8g
Valittu annoskoko45g49kcal2.4g7.9g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g25kcal1.2g4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081