Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 9g30kcal2.5g0g2.2g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g12g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Palsternakka 1.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g79kcal5.6g3.2g4.6g0.4g
Valittu annoskoko45g40kcal2.8g1.6g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g20kcal1.4g0.8g1.2g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.5g5.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929