Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti18g19kcal3.9g0g0.5g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 5.9g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g62kcal7.8g1.6g2.2g1g
Valittu annoskoko46g31kcal3.9g0.8g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g16kcal2g0.4g0.6g0.3g
Arvot/100g100g68kcal8.6g1.8g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132840