Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka1g7kcal0g0g0.8g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g16g23kcal3g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka2.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.3g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g76kcal6.6g3g4.4g0.2g
Valittu annoskoko46g38kcal3.3g1.5g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g19kcal1.7g0.8g1.1g0.1g
Arvot/100g100g83kcal7.3g3.3g4.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026