Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g27g38kcal4.3g0.8g2g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g6.3g23kcal0.5g4.8g0.1g0g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g134kcal10g12.6g5g0.2g
Valittu annoskoko46g67kcal5g6.3g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g34kcal2.5g3.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g148kcal11g13.8g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056