Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g20g40kcal4g0g2.6g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl1.9g5.4kcal0g0.1g0.6g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix2.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Coctailkurkku, Pirkka0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g129kcal8.2g2.4g9.4g0g
Valittu annoskoko46g65kcal4.1g1.2g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna23g32kcal2.1g0.6g2.4g0g
Arvot/100g100g142kcal9g2.6g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832