Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g30g105kcal3.6g19.6g0.7g2.7g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 8.4g1.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g308kcal7.6g40g11.4g5.4g
Valittu annoskoko46g154kcal3.8g20g5.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna23g77kcal1.9g10g2.9g1.4g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44g12.5g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761