Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Punajuuri 27g11kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Hunaja 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g10g30kcal2.1g0.1g2.1g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 2.4g0.3kcal0g0g0g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Pinjansiemenet, Parrots2.7g17kcal0.8g0.4g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g123kcal6.4g5.6g7.8g1.6g
Valittu annoskoko45g62kcal3.2g2.8g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g31kcal1.6g1.4g2g0.4g
Arvot/100g100g136kcal7g6.2g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252