Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]4.7g16kcal0.6g0g1.7g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 4.7g5.6kcal0.8g0g0.3g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty19g26kcal1g5.3g0.1g0.6g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.7g4.5kcal0g0g0.5g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)0.9g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Parmesan formaggio da pasta0.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.7kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g9g10kcal0.3g0.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g154kcal7.6g11.8g8.8g1.2g
Valittu annoskoko46g77kcal3.8g5.9g4.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g39kcal1.9g3g2.2g0.3g
Arvot/100g100g169kcal8.3g12.9g9.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853