Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g14g31kcal1.5g1.3g2.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g18g6.1kcal0.3g1.2g0g0.2g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 2.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Suolapähkinä 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g89kcal3.6g5.8g5.4g0.4g
Valittu annoskoko46g45kcal1.8g2.9g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g22kcal0.9g1.5g1.4g0.1g
Arvot/100g100g97kcal3.9g6.3g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125