Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g16g41kcal2.8g0g3.3g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g4.7g15kcal0.7g0g1.4g0g
Paprika punainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g7g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g5.9g3.5kcal0.1g0.3g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.9g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g138kcal8g1.8g10.6g0.6g
Valittu annoskoko46g69kcal4g0.9g5.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g35kcal2g0.5g2.7g0.2g
Arvot/100g100g151kcal8.8g2g11.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393