Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä19g21kcal1.5g3.4g0.1g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 4.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Korppujauho 2.3g8.6kcal0.2g1.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g109kcal4.4g13.2g4g4.2g
Valittu annoskoko46g55kcal2.2g6.6g2g2.1g
Annoskoko puolitettuna23g27kcal1.1g3.3g1g1.1g
Arvot/100g100g120kcal4.8g14.5g4.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174