Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli, tuore7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)5.5g10kcal0.1g0.2g0.9g0.1g
Tomaatti, tuore8.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g22g76kcal2.6g15.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g182kcal6g34g2.4g0.6g
Valittu annoskoko46g91kcal3g17g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g46kcal1.5g8.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g200kcal6.6g37.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760