Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g20g25kcal1g0.5g2.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g12g42kcal3.3g0.2g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.9g6.4kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Ruisjauho Pirkka3.5g11kcal0.3g2.1g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g194kcal12g8g12.8g1.4g
Valittu annoskoko46g97kcal6g4g6.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g49kcal3g2g3.2g0.4g
Arvot/100g100g213kcal13.2g8.8g14g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368