Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus20g5.9kcal0.4g1g0.1g0.6g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)20g22kcal4.5g0g0.4g0g
Juusto, Valio arkijuusto3.9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g103kcal12.2g2.2g5.2g1.2g
Valittu annoskoko46g52kcal6.1g1.1g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g26kcal3.1g0.6g1.3g0.3g
Arvot/100g100g113kcal13.3g2.4g5.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890