Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.1g19kcal0.7g0.2g1.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.9g0.1kcal0g0g0g0.8g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g114kcal5.6g3.4g8.8g1.6g
Valittu annoskoko46g57kcal2.8g1.7g4.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g29kcal1.4g0.9g2.2g0.4g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.7g9.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070