Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka4.1g29kcal0g0g3.3g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.7kcal0.2g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g7.8g5kcal0.9g0.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Mansikka 16g7.3kcal0.1g1.3g0g0.3g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g7.5g30kcal0.6g4.6g1.3g0.3g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g6.3g13kcal0.2g0.3g1.3g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g3.1g17kcal0.3g1.9g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g212kcal4.6g18.6g13.4g1.2g
Valittu annoskoko46g106kcal2.3g9.3g6.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g53kcal1.2g4.7g3.4g0.3g
Arvot/100g100g233kcal5g20.4g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316