(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 4.5g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika punainen 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 4.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.3g9kcal0g0.1g1g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton2.9g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g4.9g5.4kcal0.1g0.2g0.5g0g
Tonnikala öljyssä 11g22kcal3.1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g95kcal7.6g2.2g5.8g1g
Valittu annoskoko46g48kcal3.8g1.1g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g24kcal1.9g0.6g1.5g0.3g
Arvot/100g100g104kcal8.3g2.4g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233