Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g6.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 1.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)6.3g6.9kcal1.4g0g0.1g0g
Paprika punainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g28kcal3g2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko46g14kcal1.5g1g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g7kcal0.8g0.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.2g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409