Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g13g15kcal0.4g0.5g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g69kcal1.4g4g4.8g1.2g
Valittu annoskoko46g34kcal0.7g2g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g17kcal0.4g1g1.2g0.3g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.4g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600