Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g13g14kcal2.2g0.2g0.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g8.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Suolapähkinä 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g13g17kcal0.7g3g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g87kcal6.4g8g2.8g1g
Valittu annoskoko46g43kcal3.2g4g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g22kcal1.6g2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g95kcal7g8.8g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612