Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g14g14kcal1g2.2g0.1g1.2g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g13g43kcal1.8g0g3.9g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g10g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g152kcal6.6g5.6g11.6g2.6g
Valittu annoskoko46g76kcal3.3g2.8g5.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna23g38kcal1.7g1.4g2.9g0.7g
Arvot/100g100g166kcal7.2g6.1g12.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701