Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g15g86kcal3.4g2.9g7.4g0.9g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti3.7g21kcal0.9g0.5g1.7g0g
Saksanpähkinä 2.2g15kcal0.3g0.1g1.5g0.4g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g3.7g14kcal0.9g0g1.2g1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.2g0.2kcal0g0g0g1.9g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g273kcal11g7g23.6g8.4g
Valittu annoskoko46g136kcal5.5g3.5g11.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna23g68kcal2.8g1.8g5.9g2.1g
Arvot/100g100g299kcal12.1g7.7g25.9g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200