Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g14g15kcal2g0.6g0.3g0.8g
Sipuli 6.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g24g5.9kcal0.3g1g0g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 0.7g5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g58kcal5g4.2g1.8g1.8g
Valittu annoskoko46g29kcal2.5g2.1g0.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal1.3g1.1g0.5g0.5g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.6g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740