Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Herne 7.8g5.4kcal0.4g0.7g0g0.2g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 6.2g14kcal1.1g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g40kcal3g1.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko46g20kcal1.5g0.7g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g10kcal0.8g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.5g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061