Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.1g1.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g11kcal0.2g1.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko46g6kcal0.1g0.9g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g12kcal0.2g2g0.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720