Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g2g7kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Riisi tumma 1.7g5.8kcal0.1g1.2g0g0.1g
Tattarisuurimo / -jauho 1.5g4.7kcal0.2g0.9g0g0.1g
Hirssisuurimo / -jauho 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g46kcal1.6g8.6g0.2g0.8g
Valittu annoskoko46g23kcal0.8g4.3g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g12kcal0.4g2.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g50kcal1.7g9.4g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241