Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka1.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Palsternakka 5.2g3.3kcal0g0.6g0g0.2g
Porkkana 5.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Juuriselleri 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g7.8g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl5.2g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)7.8g18kcal0.9g0g1.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.2g15kcal1g0g1.1g0g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g96kcal4.6g5g5.2g1.4g
Valittu annoskoko46g48kcal2.3g2.5g2.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g24kcal1.2g1.3g1.3g0.4g
Arvot/100g100g106kcal5g5.5g5.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566