Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g16g57kcal2.1g11.3g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g3.9kcal0.4g0.6g0g0g
Tonnikala öljyssä 4.3g8.2kcal1.2g0g0.4g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]4.3g5.2kcal0.5g0.1g0.3g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g2.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Polar-juusto 15%2.3g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g1.1g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sinappi 0.7g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g200kcal11.6g26g5.6g0g
Valittu annoskoko46g100kcal5.8g13g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna23g50kcal2.9g6.5g1.4g0g
Arvot/100g100g219kcal12.7g28.4g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547