Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 16g24kcal3g0g1.3g0g
Paprika keltainen 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)6.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 3.1g0.6kcal0g0g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g7.2g6.2kcal0.4g1.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g76kcal7.2g4.6g2.8g1.8g
Valittu annoskoko46g38kcal3.6g2.3g1.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g19kcal1.8g1.2g0.7g0.5g
Arvot/100g100g83kcal7.8g5g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754