Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 2.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 4.2g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Pestokastike, yrttikastike 1.6g7.6kcal0.1g0g0.8g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)9g12kcal1.7g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g59kcal4.4g2.8g3.4g0.8g
Valittu annoskoko46g30kcal2.2g1.4g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal1.1g0.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g64kcal4.8g3g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794