Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 25g49kcal4.7g0g3.4g0g
Amerikansekoitus, Apetit7.5g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.5g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Ruohosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl5g17kcal0.1g0.1g1.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit6.3g8.1kcal0.2g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g161kcal10.8g1g12.4g0.4g
Valittu annoskoko46g80kcal5.4g0.5g6.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g40kcal2.7g0.3g3.1g0.1g
Arvot/100g100g175kcal11.8g1.1g13.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531