Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g35g21kcal0.5g4.6g0g0.3g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)10g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g0.5g1.8kcal0g0g0.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g53kcal1.6g10.2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko46g26kcal0.8g5.1g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g13kcal0.4g2.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g58kcal1.7g11.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105