Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)9g5.1kcal0.8g0.5g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)15g54kcal4.4g0g3.9g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.4g0.2kcal0g0g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Pekoni rasvainen 3.6g14kcal0.4g0g1.3g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g7.3g16kcal1.4g0g1.2g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)2.9g4.5kcal0.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g211kcal17.4g1g14.8g0.6g
Valittu annoskoko46g105kcal8.7g0.5g7.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g53kcal4.4g0.3g3.7g0.2g
Arvot/100g100g229kcal19g1.1g16.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842