Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 3.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen8.2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)7.7g7.3kcal1.8g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%7.5g4.5kcal0.2g0.5g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 13g7.2kcal0.2g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g48kcal4.4g5.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko46g24kcal2.2g2.7g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g12kcal1.1g1.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g52kcal4.8g5.9g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634