NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe15g52kcal0.9g11g0.4g1g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)22g39kcal2.4g1.2g2.8g0g
Rypsiöljy Eldorado0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.7g3.9kcal0g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g208kcal7g25.2g8.6g2g
Valittu annoskoko46g104kcal3.5g12.6g4.3g1g
Annoskoko puolitettuna23g52kcal1.8g6.3g2.2g0.5g
Arvot/100g100g226kcal7.6g27.5g9.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651